Lataa itsellesi taloyhtiön energiaremonttiopas!

Taloyhtiön korjaushankkeen aikana kannattaa suunnata katse myös energiatehokkuuden parantamiseen. Energiatehokas rakennus on asumismukavuudeltaan viihtyisämpi, ympäristöystävällisempi, mutta samalla myös pienempi kustannuksiltaan. Taloyhtiön energiaremontti voi tuoda jopa 20 prosentin kustannussäästön. Lataa avuksesi taloyhtiön energiaopas!

Vaikka usein rajoitetun budjetin takia saatetaan toteuttaa vain yksi ennalta suunniteltu ja toivottu korjaustoimenpide, toimenpiteiden yhdistely säästäisi kustannuksia merkittävästi pitkällä aikavälillä. Ajoissa hyvin suunnitellut energiaremontit mahdollistavat kauaskantoisia positiivisia taloudellisia vaikutuksia taloyhtiölle.

Energiaopas taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle onnistuneen energiaremontin läpiviemiseen

Jotta saat parhaan mahdollisen avun taloyhtiösi energiaremontin läpiviemiseen liittyen, olemme laatineet asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan. Energiaremonttioppaassa taloyhtiön energiatehokkuuden parantamista käydään läpi vaihe vaiheelta. Toivomme lämpimästi, että siitä on sinulle hyötyä remontin kulkuun ja päätöksentekoon liittyen! Voit ladata pdf-muodossa olevan oppaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Taloyhtiön energiaopas.

Tutustu myös:

Onnistu taloyhtiön korjaushankkeessa -opas

Taloyhtiön putkiremontti -opas