Kodin radonmittaus alekoodilla nyt tavallistakin edullisemmin

Radonin haitallisuus terveydelle on yhä uutta tietoa monelle suomalaiselle. Radonin yhteys keuhkosyöpään on kuitenkin tunnistettu monissa tutkimuksissa. Radonmittaus on edullinen kodin tutkimus, ja Euroopan radonturvallisuuspäivän kampanjamme ansiosta nyt entistäkin edullisempi.

Verkkokaupastamme saat nyt alekoodilla marras1 yhden radonpurkin mittauspaketin 39 eurolla (sis. alv. 24%, ovh. 48 euroa) ja alekoodilla marras2 kahden radonpurkin mittauspaketin 77 eurolla (sis. alv. 24%, ovh. 88 euroa).

Alennusta koodilla 7.11.-21.11.2023

Esimerkiksi alle 100-neliöisen asunnon mittaamiseen riittää yksi radonmittauspurkki, jos asunnossa on yksi kerros ja talon perustukset sekä ilmanvaihto ovat samat koko asunnossa. Paketin hintaan kuuluu tulosten analysointi ja sähköpostitse toimitettava laboratorion loppuraportti.

Radonmittaus kannattaa tehdä kotona nykysuosituksen mukaan koko maassa.

Koodeilla marras1 ja marras2 saatavat alennukset ovat voimassa vain verkkokauppamme kautta tehtyihin yksityisasiakkaiden uusiin tilauksiin 7.-21.11.2023.

Alennusta ei saa muista kuin yllä mainituista paketeista, eikä alennusta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus ei koske puhelimitse tehtäviä tilauksia.