Koulutus: Kannattavat energiansäästötoimenpiteet

Tervetuloa mukaan Kannattavat energiansäästötoimenpiteet -koulutukseen! Koulutuksessa pureudutaan taloyhtiön kannattaviin korjaustoimenpiteisiin ja niiden sisältöihin liittyen energiansäästöön. Kouluttaja kertoo energiansäästökartoituksesta ja sen hyödyistä sekä erilaisista mahdollisuuksista räätälöidä sitä asiakkaan omaa kohdetta ja tarvetta vastaavaksi. Koulutuksessa käydään läpi koko energiakorjaushankkeen prosessi ja se, miten Raksystemsin asiantuntijat voivat viedä hankkeen alusta loppuun asti sekä valtion tukirahoitukset ja niiden vaateet. Koulutus on suunnattu taloyhtiön osakkaille, hallituksen jäsenille sekä isännöitsijöille.

Koulutuksen pitää Raksystemsin johtava energia-asiantuntija Antti Hatsala. Antilla on Raksystemsillä jo kymmenen vuoden kokemus kuntotutkimusten, -tarkastusten ja energiapalveluiden asiantuntijana.

Klikkaa video auki ja seuraa alla olevan linkin takana olevaa kirjallista materiaalia samalla niin pysyt hyvin mukana koulutuksessa ja saat itselles myös tärkeät asiat muistiinpanoihin.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä niin tavoitat Antin osoitteesta antti.hatsala@raksystems.fi.

Mukavaa koulutushetkeä!