Märkätilojen kosteuskartoitukset tarjoushintaan

Taloyhtiön märkätilojen kunto kannattaa selvittää ammattilaisella säännöllisesti. Vuosien saatossa taloyhtiön asukkaat vaihtuva sekä märkätilojen kulutus- ja käyttötottumukset muuttuvat. Märkätilojen säännöllisellä kartoittamisella voidaan tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, jossa vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta. Kartoitus on myös erinomainen tapa määrittää märkätilaremontin ajankohta.

Tarjoamme nyt taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoitukset 50 euron hintaan Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Muut alueet saavat palvelun vieläkin edullisempaan 45 euron hintaan. Hinta on per märkätila ja sisältää alv 24%.

Palvelun sisältö

Taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoituksessa selvitetään tutkittavien tilojen kosteustilanne ja mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta.

Isännöitsijä saa kosteuskartoituksesta sähköisen raportin, jossa arvioitavien rakenneosien kunto luokitellaan neljään kuntoluokkaan. Tulokset esitetään raportissa asuntokohtaisesti ja koko taloyhtiön yhteenvetona. Raporttiin lisätään myös valokuvia havainnoimaan märkätilojen kuntoa.

Tarjoushinta voimassa 31.3.2024 saakka

Hinnat koskevat 31.3.2024 mennessä tehtyjä uusia tilauksia. Hinta koskee asuntojen märkätiloja, ei taloyhtiön yleisiä suihku- ja saunatiloja. Hinta on voimassa, kun kartoitettavia asuntoja on vähintään 20 kpl. Pienemmät yhtiöt tarjousten perusteella.

Laskutus perustuu tilattujen märkätilojen lukumäärään. Tilaaja huolehtii käyttäjätiedotteiden jakamisesta sekä järjestää pääsyn tarkastettaviin tiloihin siten, että tilat voidaan tarkastaa niillä käyntikerroilla, kun kohteen kartoitus järjestelmällisesti suoritettuna edellyttää. Mahdolliset erilliskäynnit tehdään lisäveloituksella. Lisäksi veloitetaan kilometrikorvaukset ko. alueen hinnaston mukaisesti. Kartoitukset suoritetaan enintään 3kk:n kuluessa tilauksesta. Toimeksiannossa noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013. Hinnat voimassa Suomessa pl. Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa.