Nimityksiä: Kuntotutkimusliiketoimintaan uusi osastopäällikkö


Raksystemsin Inspections & Surveys B2B-liiketoimintaan on nimitetty yksi uusi osastopäällikkö ja yhden osastopäällikön osasto vaihtuu.

Elokuun alusta kuntotutkimusosaston osastopäällikkönä aloittaa diplomi-insinööri Serge Skorin. Kuntoarvio-osastoa aikaisemmin vetänyt Skorin on kasvattanut ja kehittänyt kuntoarvio- ja DD-palveluitamme merkittävästi viime vuosina.

1. elokuuta alkaen kuntoarvio-osaston päällikkönä aloittaa rakennusmestari (amk) Mika Blom. Raksystemsillä vuonna 2021 kuntoarvioijana aloittanut Blom on työskennellyt aiemmin muun muassa työnjohtajana SRV Rakennus Oy:llä.  

”Inspections & Surveys B2B – eli kuntotutkimusliiketoiminnan laajentuessa oli aika muokata organisaatiotamme. Toimin aiemmin itse sekä liiketoimintajohtajana ja kuntotutkimusosaston vetäjänä. Jatkossa voin keskittyä enemmän liiketoimintajohtajan tehtäviin, kuten osastojen kehittämisen tukemiseen ja kasvattamiseen”, kertoo liiketoimintaa johtava Jari Marttinen.

Marttisen johtama divisioona koostuu neljästä osastosta: sisäilma-, kuntoarvio-, kuntotutkimus- ja radonosastoista. Sisäilmaosaston osastopäällikkö on Elina Saukko ja radonosaston liiketoimintapäällikkö Mikko Näppä.

Raksystemsin osastopäälliköt Serge Skorin (vas.) ja Mika Blom,

Serge Skorin (vas.) ja Mika Blom.

Lisätietoja antaa:

I&S B2B -liiketoimintajohtaja Jari Marttinen, p. +358 40 759 5560, jari.marttinen@raksystems.fi