Vastuullisuus

Hyvinvointia kiinteistöille, ihmisille ja ympäristölle

Vastuullisuus on strategian ja jokapäiväisen työmme keskiössä. Se on rakennettu syvälle asiakaspalveluumme sekä asiantuntijatyöhömme.


Vastuullisuustyön painopistealueet

Ihmisten hyvinvointi

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa. Vastuullamme on tehdä rakennuksista turvallisia ja terveellisiä niiden käyttäjille – tavalla, joka varmistaa myös oman henkilöstömme hyvinvoinnin.

Lue lisää

Ympäristön hyvinvointi

Rakennukset vastaavat 40 % energiankulutuksestamme ja 36 % hiilidioksidipäästöistä niiden elinkaaren aikana. Tehdään niistä energiatehokkaampia ja kestävämpiä torjuaksemme ilmastonmuutosta ja biodiversiteetin vähenemistä.

Lue lisää

Taloudellinen hyvinvointi

Kiinteistöt ovat usein merkittävä osa omistajiensa varallisuutta. Pitämällä ne paremmassa kunnossa pidempään säästämme sekä taloudellisia että luonnonvaroja, luoden pitkäaikaista taloudellista vakautta.

Lue lisää

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Edullista ja puhdasta energiaa

Parannamme energiatehokkuutta ja kannustamme uusiutuvan energian käyttöön, auttaen asiakkaitamme saavuttamaan ilmastotavoitteensa.

Tasa-arvoista työtä ja taloudellista kasvua

Edistämme tasa-arvoista ja kestävää kasvua työllistämällä yli 700 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Tämä vaikutus moninkertaistuu kumppanuusarvoketjumme kautta.

Vastuulliset kaupungit ja yhteisöt

Rakennamme ja ylläpidämme terveellisiä ja kestäviä kiinteistöjä. Palvelumme ja asiantuntemuksemme edistävät tasa-arvoisia, turvallisia, joustavia ja kestäviä kaupunkeja.

Ilmastotoimet

Ympäristön hyvinvointi on palveluidemme keskiössä. Tavoitteenamme on saavuttaa merkittävä positiivinen vaikutus ilmastoon ja biodiversiteettiin.


Lue myös

Vaikuttavuus on Susteran liiketoiminnan ytimessä.

Susteran liiketoiminnan ydin on luoda vaikuttavuutta

Liiketoimintamme ydin on luoda palveluidemme avulla pysyvää, positiivista muutosta kiinteistöjen ja niiden käyttäjien hyvinvointiin, ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.