Kodit / Asuntokauppa / Ostajan kierros

Ostajan kierros

Ostajan kierros auttaa kodin ostajaa tarkentamaan kuntotarkastuksella tehdyt havainnot.


Ostajan kierroksella käydään läpi kuntotarkastettu kohde yhdessä kuntotarkastajan kanssa

Suosittelemme ostajan kierrosta, mikäli myynnissä olevaan kotiin on toteutettu Susteran asuntokaupan kuntotarkastus ennen kuin ostajaehdokas on ollut tiedossa.

  • Puolueettomasti toteutetun kuntotarkastusraportin ja tarkastetun kohteen läpikäynti ostajaehdokkaan kanssa.
  • Kierros auttaa ymmärtämään kuntotarkastusraportissa esitetyt havainnot ja myynnissä olevan asunnon sen hetkisen kunnon.
  • Kierros antaa ostajaehdokkaalle oivan mahdollisuuden kysyä vinkkejä talon kunnossapitoon liittyen.
  • Kierroksen tilaaja tai asunnon välittäjä on yhteydessä kohteen kuntotarkastajaan ja sopii Ostajan kierrokselle ajankohdan.

Ostajan kierroksella henkilökohtaista apua

Suosittelemme ostajan kierrosta kohteille, joille on tehty asuntokaupan kuntotarkastus ennen ostajaehdokkaan löytymistä.

Ostajan kierroksella asiantuntija käy läpi kuntotarkastusraportin, siinä esitetyt havainnon sekä myynnissä olevan asunnon sen hetkisen kunnon asunnon ostosta kiinnostuneen henkilön kanssa. Kierroksen aikana ostajaehdokas voi kysellä kuntotarkastajalta tarkentavia kysymyksiä myytävän asunnon kuntoon ja kunnossapitoon liittyen.


Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit sisältävät lisätietoa palvelusta ja siihen valmistautumisesta.

Usein kysytyt kysymykset

Ostajan kierroksessa kuntotarkastaja käy läpi ostajan kanssa tarkastetun kohteen sekä kuntotarkastusraportin. Ostajalla on mahdollisuus kysellä myös tarpeellisia huoltovinkkejä uuteen kotiinsa. Ostajan kierros auttaa ostajaa ymmärtämään raportissa esitetyt havainnot ja asunnon kunnon.

Ostajan kierrokseen ei sisälly kirjallista raporttia, vaan palvelu toimitetaan suullisesti paikan päällä tai erikseen sovittaessa esimerkiksi puhelimitse.

Palvelu kestää enintään tunnin.

Kierroksen tilaaja tai asunnon välittäjä on yhteydessä kuntotarkastajaan ja sopii ostajan kierroksen ajankohdan.

Ostajan kierros suositellaan teetettäväksi hyvissä ajoin ennen asuntokauppaa, jotta ostajalla on rauhassa aikaa tutustua kohteeseen.

Mikäli ostajan kierroksen tilaaja on eri henkilö kuin alkuperäisen Asuntokaupan Kuntotarkastuksen tilaaja, niin ostajan kierroksen tilaajan tulee huolehtia itse, että hän on saanut kuntotarkastusraportin käyttöönsä alkuperäiseltä tilaajalta ennen ostajan kierrosta.

Löydät kuntotarkastajan yhteystiedot kuntotarkastusraportista.

Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa sinua oikean tarkastajan löytämisessä.


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.