Ura Susteralla

Ura Susteralla

Tavoitteemme on kiihdyttää kiinteistöalan muutosta kohti vastuullista rakentamista ja kiinteistönpitoa.

Haluatko mukaan haasteelliseen ja palkitsevaan työhön? Laita meille hakemuksesi niin keskustellaan lisää!

Suodata sijainnin mukaan

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.

hrfinland@sustera.com

Ura Susteralla

Tule mukaan huippuporukkaan!

Vastuullisuus

Vastuullisuus on strategian ja jokapäiväisen työmme keskiössä. Se on rakennettu syvälle asiakaspalveluumme sekä asiantuntijatyöhömme.

Tutustu yrityksemme vastuullisuustyöhön

Referenssit

Tutustu upeisiin projekteihimme, joissa olemme saaneet olla mukana edistämässä asiakkaittemme vastuullista rakentamista ja kiinteistönpitoa.

Tutustu tekemiimme projekteihin

Ura Susteralla

Tutustu uratarinoihimme

Edut

Koulutus ja kehittäminen

Kannustamme henkilökuntaamme jatkuvaan työn ohessa oppimiseen ja tuemme heitä alan jatko-opinnoissa.

Jokaisen työntekijän kanssa käydään kehityskeskustelu vähintään kerran vuodessa oman esimiehen kanssa. Kehityskeskustelussa luodaan myös tavoitteet ja kehityssuunnitelma työntekijälle tulevalle vuodelle.

Liikunta ja hyvinvointi

Kannustamme henkilökuntaa tasapainoisiin elämäntapoihin. Tarjoamme liikuntaetuja, otamme osaa tapahtumiin ja tempauksiin sekä järjestämme itse liikuntakampanjoita henkilökunnallemme! Meillä on käytössä myös työsuhdepolkupyöräetu.

Toisiaan tukeva työyhteisö

Panostamme yhteisöllisyyteen, sillä tiedämme, että hyvän työpaikan sydän on siellä työskentelevät ihmiset. Kohotamme yhteishenkeämme säännöllisesti esimerkiksi yhteisillä valmennuksilla. Olemme panostaneet myös henkilöstön virkistäytymiseen erilaisten tapahtumien ja tempausten muodossa.

Palkka

Oikeasuhtainen korvaus tehdystä työstä on tärkeä osa työhyvinvointia. Haluamme tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen ja kiinnitämme erityisesti huomiota palkkayhdenvertaisuuteen.