Sustera

Sustera on johtava kiinteistön elinkaaren asiantuntijayritys

Rakennus on usein kiinteistön tai kodinomistajan arvokkain omaisuus. Me Susteralla autamme tekemään siitä sijoituksen tulevaisuuteen, olipa kyseessä sitten vasta suunnitteilla oleva tai jo olemassa oleva rakennus.

Faktat toiminnastamme Suomesta vuodelta 2023

Suomessa yli 400 omistautuneen ammattilaisemme ansiosta varmistamme, että rakennukset kasvattavat arvoaan, pysyvät hyväkuntoisina ja tulevat ympäristöystävällisemmiksi. Toiminnallamme olemme vaikuttaneet positiivisesti muun muassa seuraavasti:

196 000 ihmistä

Hyvinvoinnin kädenjälki

51 756 tCO2e

Hiilikädenjälkemme

71

Net Promoter Score

+20

Employer Net Promoter Score

Liiketoimintaamme ohjaavat toimintatapamme

Arvomme – kuinka toimimme

Asiantuntijuus

Olemme asiantuntijoita siinä mitä teemme ja työskentelemme intohimoisesti ja ylpeydellä. Kehitämme jatkuvasti työskentelytapojamme ja innovoimme uusia palveluita tarjotaksemme asiantuntemustamme vastataksemme muuttuviin asiakastarpeisiin ja tiukkeneviin säädöksiin.

Vaikuttavuus

Vaikutamme positiivisesti ympäristöön, ihmisiin ja yhteisöihin ympärillämme tekemällä kiinteistöistä kestävämpiä ja parempia asuin- ja työpaikkoja sekä soveltamalla hyvää hallintotapaa päivittäisissä toiminnoissamme.

Hyvinvointi

Hyvinvointi alkaa itsestämme. Vahva tiimityö inspiroivassa työympäristössä tuottaa parhaat tulokset. Uskomme toistemme tukemiseen terveellisen työn ja elämän tasapainon saavuttamiseksi.


Sustera

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.


Tarinamme

Susteran juuret ulottuvat Suomeen aina vuoteen 1989 asti, jolloin Raksystems perustettiin. Raksystems kasvoi 35 vuoden aikana yksinyrittäjän yrityksestä Suomessa ja Ruotsissa toimivaksi konserniksi orgaanisesti sekä monin yritysostoin.

Vuonna 2024 Raksystems konserni uudisti strategiansa ja samalla brändin, jonka seurauksena kaikki yhtymän yritykset ottivat nimekseen Sustera ja yhtenäisen brändi-ilmeen.

Tänä päivänä Sustera toimii Suomessa sekä Ruotsissa palvellen asiakkaitaan ympäri Eurooppaa sekä laajemmin.

Lupauksemme vastuullisen toimintamme pohjalle

Ihmisten hyvinvointi

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa. Vastuullamme on tehdä rakennuksista turvallisia ja terveellisiä niiden käyttäjille – tavalla, joka varmistaa myös oman henkilöstömme hyvinvoinnin.

Lue lisää

Ympäristön hyvinvointi

Rakennukset vastaavat 40 % energiankulutuksestamme ja 36 % hiilidioksidipäästöistä niiden elinkaaren aikana. Tehdään niistä energiatehokkaampia ja kestävämpiä torjuaksemme ilmastonmuutosta ja biodiversiteetin vähenemistä.

Lue lisää

Taloudellinen hyvinvointi

Kiinteistöt ovat usein merkittävä osa omistajiensa varallisuutta. Pitämällä ne paremmassa kunnossa pidempään säästämme sekä taloudellisia että luonnonvaroja, luoden pitkäaikaista taloudellista vakautta.

Lue lisää


Tutustu uratarinoihimme

Tule meille töihin

Kiinnostaako sinuakin ura mielenkiintoisella kiinteistöjen hyvinvoinnin ja vastuullisen kiinteistönpidon alalla?

Ura Susteralla

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.