Keijo Leppävuori Raksystems Suomen maajohtajaksi

Raksystems Suomen maajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Keijo Leppävuori. Leppävuori aloittaa tehtävässään 1.2.2023. Raksystems-konsernin perustaja Marko Malmivaara jatkaa Raksystems Group CEO:na.

Euroopan johtavaksi kiinteistöjen kestävän kehityksen edelläkävijäksi tähtäävä Raksystems Group on melkein nelinkertaistanut liikevaihtonsa viimeisen viiden vuoden aikana.

”Konsernimme kasvun myötä on tullut aika jakaa vastuuta useamman henkilön kesken varmistaaksemme Suomen liiketoimintojen jatkuvan kehittymisen sekä strategian jalkauttamisen konsernitasolla”, Malmivaara kertoo.

Malmivaaran mukaan mm. Pöyrylläkin työskennellyt Leppävuori on erinomainen valinta Raksystems Suomen maajohtajan tehtävään. Raksystems Ruotsin maajohtajana toimii Örjan Kjellström.

Jo yli 20 vuoden uran kiinteistöjen elinkaaripalveluiden ja kestävän kiinteistöliiketoiminnan johtamisen saralla tehnyt Leppävuori lähtee luomaan yhä vahvemmin sidosryhmiään palvelevaa Raksystems Suomea.

”On hienoa päästä työskentelemään tiiviimmin Raksystemsin perinteisten tutkimus-, suunnittelu- ja projektipalveluiden että tuoreempien Green Building -liiketoimintojen, EcoRealin ja Geolon parissa. Voimakkaan kasvumme myötä liiketoiminnoissamme on vielä paljon potentiaalia toisiaan täydentävien asiakkuuksien laajemmassa hyödyntämisessä, kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa sekä toimintamallien kehittämisessä”, Leppävuori kertoo.

Raksystems-konserniin Leppävuori tuli vuonna 2020, kun Raksystems osti Green Building Partners Oy:n. Keijo Leppävuori oli yksi yrityksen perustaja- ja myyjäosakkaista. Leppävuori toimii tällä hetkellä Raksystems Suomen Green Building Services -liiketoiminnan johtajana.

Leppävuoren mukaan Raksystemsin uusi pääomistaja, Trill Impact, haastaa yritystä edelleen syventämään palveluiden positiivisten yhteiskuntavaikutusten näkökulmia ja asiakasarvon hyödyntämistä. Raksystemsin palveluissa se tarkoittaa erityisesti rakennusten energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämistä, vähähiilisyyden, kiertotalouden sekä terveellisten ja turvallisten olosuhteiden aktiivista kehitystä.

”Uuteen tehtävään on mukava tarttua, kun olen ehtinyt kolmen vuoden Raksystems-urani aikana tutustumaan eri toimintojemme huippuammattilaisiin ja heidän tekemisensä meininkiin!”, Leppävuori päättää.

Raksystems Suomen maajohtajaksi on valittu Keijo Leppävuori
Raksystems Suomen maajohtaja 1.2.2023 alkaen on Keijo Leppävuori

Lisätietoja

Keijo Leppävuori, maajohtaja (1.2.2023 alk.) Raksystems Suomi, 030 670 3798, keijo.leppavuori@raksystems.fi

Marko Malmivaara, Raksystems Group CEO, 040 046 4934, marko.malmivaara@raksystems.fi