Örjan Kjellström on nimitetty Raksystems Ruotsin maajohtajaksi

Raksystems Group on nimittänyt Örjan Kjellströmin Raksystems Ruotsin maajohtajaksi. Kjellström on tullut Groupiin ruotsalaisen projektinjohtoon erikoistuneet Projektledarhuset AB:n yritysoston myötä vuonna 2020. Hän on yrityksen perustaja ja toiminut tähän asti myös Raksystems Projektledarhusetin toimitusjohtajana. Kjellström aloitti uudessa tehtävässään 17.1.2022 ja raportoi suoraan Raksystems Group CEO Marko Malmivaaralle. Raksystems Projektledarhusetin uutena toimitusjohtajana aloitti Lena Hall, joka on yrityksen pitkäaikainen työntekijä.

”Raksystems Ruotsiin kuuluu kuusi menestyvää ja hyvämaineista yritystä, jotka yhdessä voivat kasvaa yhä entisestään. Raksystems Ruotsilla laaja osaaminen ja kontaktiverkosto, joka antaa mahdollisuuden kehittää kaikkea toimintaamme yhä paremmaksi ja asiakkaitamme palvelevaksi”, Örjan Kjellström kertoo.

”Otan uuden roolini inspiroivana haasteena työskennellä yhdessä kaikkien upeiden työntekijöidemme kanssa kohti vahvempaa ja yhtenäisempää Raksystems Ruotsia”, Örjan päättää.

Raksystems Groupin ydintehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia sekä muita rakennus- ja kiinteistöalan toimijoita pitämään rakennukset hyvässä kunnossa. Hyvinvoiva rakennus edistää niin kiinteistön käyttäjien, asukkaiden kuin omistajienkin hyvinvointia ja taloudellista vakautta. Työskentelemme kestävästi vähentääksemme rakennusten ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme tekemään parempia valintoja.