Raksystems Group jatkaa voimakasta kasvua ostamalla ruotsalaisen Byggkonsultgruppen AB:n

Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijayritys Raksystems Group vahvistaa palvelutarjoamaansa Ruotsissa ostamalla Byggkonsultgruppen AB:n koko osakekannan. Yritys tunnetaan erityisesti uusien asuntojen ja rakennusten tarkastuksista. Yrityskaupan täytäntöönpanopäivä on huhtikuussa 2021.

Tukholmassa ja sen ympäristössä toimivalla Byggkonsultgruppenilla on laaja asiakaskunta mm. rakennusliikkeiden, vakuutusyhtiöiden, yksityisten rakentajien sekä rakennusosuuskuntien keskuudessa. Suurimpia asiakkaita ovat mm. JM AB, BoKlok Housing AB, Gar-Bo sekä Obos Kärnhem. Palveluvalikoima on laaja, joista merkittävimpiä ovat erilaiset rakennustekniset tarkastukset, rakennustyön valvonta sekä rakentamisen konsultointi. Yhtiö tunnetaan työntekijöidensä sitoutuneisuudesta, korkeasta laadusta sekä ongelmanratkaisukeskeisestä työskentelytavasta. Byggkonsultgruppen tarkastaa vuosittain noin 3 000 asuntoa, 200 kotia sekä kymmeniä toimistorakennuksia sekä kouluja ja muita isoja kiinteistöjä.

”Aiemmin Raksystems Groupiin liittyneen Projektledarhusetin vahvan rakennuttamis- ja projektiosaamisen tueksi saamme huippuluokan tarkastusyhtiön mukaan. Olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään Byggkonsltgruppenin asiantuntijoiden kanssa. Raksystems Groupissa voimme palvella asiakkaitamme nyt entistä laajemmin, toteaa Raksystems PLH:n toimitusjohtaja Örjan Kjellström.

”Byggkonsultgruppen vahvistaa Inspections & Surveys -palvelualuettamme Ruotsissa. Kaupan jälkeen voimme tuottaa asiakkaillemme entistä laadukkaampia ja vastuullisesti tuotettuja palvelukokonaisuuksia, kertoo Raksystems Group CEO Marko Malmivaara.

”Näemme Rakystemsissä vahvan omistajan, joka mahdollistaa meille uusia tilaisuuksia. Odotamme innolla laadullista synergiaa ja tuottavia yhteistyömahdollisuuksia Raksystems Groupin sisällä ja uskomme yrityskaupan tuovan positiivisia mahdollisuuksia tulevaisuutemme kasvua varten,” Byggkonsultgruppenin toimitusjohtaja Daniel Drottshage kertoo.

Vuonna 2009 perustetun Byggkonsultgruppenin yrityskauppa tukee erinomaisesti Raksystems Groupin jo entuudestaan vahvaa palveluportfoliota. Konsernissa työskentelee kaupan myötä reilut 550 asiantuntijaa ja liikevaihtoennuste vuodelle 2021 on yli 60 M€. Raksystems Group palvelee suomalaisia ja ruotsalaisia asiakkaita vihreän rakentamisen, kiinteistöjen tutkimusten, tarkastusten ja sertifiointien saralla sekä rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun palveluilla.

Raksystems – Pohjolan paras, joka päivä!

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1989 ja työllistämme noin 550 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja löydät osoitteesta raksystems.com.