Raksystems Group laajentaa kosteudenhallinnan palveluitaan Ruotsissa ostamalla Monomeet AB:n

Suomessa ja Ruotsissa kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijapalveluita tarjoava Raksystems Group laajentaa palveluntarjontaansa Ruotsissa ostamalla Monomeet AB:n koko osakekannan. Monomeet yhdistyy Ruotsissa jo toimivan Raksystems Dry-IT:n kanssa. Yrityskaupan täytäntöönpanopäivä on heinäkuussa 2021.

Vuonna 2000 perustettu Monomeet on erikoistunut kosteudenhallinnan asiantuntijapalveluihin, uudis- ja korjausrakentamisen kosteusvaurioselvityksiin ja -mittauksiin, ilmatiiviysmittauksiin sekä rakennusvaipan lämpökuvauksiin. Yrityksen asiantuntijat palvelevat rakennusliikkeitä ja kiinteistönomistajia osallistuen vuosittain noin 350-400 projektiin. Monomeet toimii länsirannikolla Göteborgin alueella ja Etelä-Ruotsissa, Malmössä ja lähialueilla.

”Monomeetin asiantuntijapalvelut istuvat täydellisesti jo vuonna 2019 ostamamme Raksystems Dry-IT:n portfolion yhteyteen syventäen molempien yritysten palveluntarjontaa sekä osaamista. Haluamme vahvistaa yhä entisestään jalansijaamme Ruotsin rakennusliikkeiden ja kiinteistöomistajien palveluntarjoajana sekä laajentaa Green Building Services -palvelualueemme tarjontaa Ruotsissa”, Raksystems Group CEO Marko Malmivaara miettii.

”Yhdistyminen toisen tunnetun kiinteistöjen kosteudenhallinnan asiantuntijayrityksen kanssa vahvistaa meitä molempia entisestään. Jatkossa voimme palvella asiakkaitamme yhä monipuolisemmin ja laajemmalla alueella, sillä Raksystems AB toimii kautta maan”, Monomeet AB:n toimitusjohtaja Peter Stars kertoo.

Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija Raksystems Group palvelee suomalaisia ja ruotsalaisia asiakkaita vihreän rakentamisen, kiinteistöjen tutkimusten, tarkastusten ja sertifiointien saralla sekä rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun palveluilla.

Raksystems Groupin pro forma liikevaihto nousee kaupan jälkeen n. 65 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 560 asiantuntijaan.

Raksystems – Pohjolan paras, joka päivä!

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1989 ja työllistämme noin 560 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja löydät osoitteesta raksystems.com.