Raksystems Groupista Suomen suurin radonalan toimija

Raksystems Group laajentaa palveluitaan Suomessa ostamalla kautta maan toimivan radonmittaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Suomen radonhallinta Oy:n koko osakekannan. Kiinteässä yhteistyössä säteilyturvaviranomaisten kanssa toimiva Suomen radonhallinta Oy on radonalan suurin toimija Suomessa. Yrityskaupan täytäntöönpanopäivä on joulukuussa 2020. 

Vuonna 2013 perustetulla Suomen radonhallinta Oy:llä on laaja kokemus taloyhtiöiden, isojen kiinteistöjen omistajien ja kuluttaja-asiakkaiden palvelemisesta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen

Suomen radonhallinta Oy:llä on hyvin laaja asiakaskunta taloyhtiö- ja yritysasiakkaiden sekä julkisten ja yksityisten kiinteistönomistajien parissa. Yhtiö tuottaa radonpalveluita tuhansiin kohteisiin joka vuosi sekä yksittäisiä radonmittauksia parikymmentätuhatta kappaletta vuositasolla.

”Suomen radonhallinta Oy:n palvelut täydentävät erinomaisesti Raksystems Groupin kiinteistöjen, niiden käyttäjien ja omistajien sekä ympäristön hyvinvoinnin palveluita. Yrityksen asiantuntijat ovat tärkeällä asialla, sillä radonkaasu on hajuton, mauton ja näkymätön ja sitä voi esiintyä rakennusten sisäilmassa. Radonkaasu on vaarallista, sillä keuhkoihin kulkeutuessaan se voi aiheuttaa syöpää. Yhtiö sopii erinomaisesti Raksystems Groupiin ja sen tarjoamat palvelut vahvistavat hyvin Inspections & Surveys -palvelualuettamme”, Raksystems Groupin CEO Marko Malmivaara kertoo.

”Näen yhteisessä tulevaisuudessa erinomaisia synergiaetuja, mahdollisuuden laajentaa palvelutarjontaamme nykyisille asiakkaillemme sekä löytää yhteisiä uusia asiakkaita, joiden kiinteistö- sekä käyttäjäterveellisyys kaipaavat asiantuntijan apua ”, Suomen radonhallinta Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ruokonen kertoo.

Suomen radonhallinta Oy:n liikevaihto oli 2,3 M€ toukokuussa 2020 päättyneellä tilikaudella. Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Groupin asemaa Pohjoismaiden johtavana kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijana ja laajentaa yhtiön palveluvalikoimaa Suomessa. Raksystems Group palvelee suomalaisia ja ruotsalaisia asiakkaita vihreän rakentamisen, kiinteistöjen tutkimusten, tarkastusten ja sertifiointien saralla sekä rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun palveluilla.

Raksystems – Pohjolan paras, joka päivä!

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin.

Työllistämme noin 450 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1989. Lisätietoja löydät osoitteesta raksystems.com.