Raksystems jatkaa kasvuaan – LVISA-suunnitteluun erikoistunut KnowTek Oy liittyy yrityskaupan myötä Raksystems Groupiin

Raksystems Groupiin kuuluva kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal Oy on ostanut KnowTek Oy:n koko osakekannan 31.3.2023. KnowTek on vuonna 2007 perustettu kiinteistö- ja talotekniikka-alan palveluita tarjoava asiantuntijayritys. Vuonna 2022 yhtiöllä oli 18 työntekijää ja liikevaihto oli 2,0 miljoonaa euroa. Yhtiön toiminta perustuu LVISA-suunnitteluun ja talotekniseen valvontaan.

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Toiminnan tarkoituksena on tehdä asiakkaiden kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden.  EcoRealin liikevaihto vuonna 2022 oli 13,9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 60 alan ammattilaista. EcoReal on osa Raksystems Groupia vuodesta 2022.

”Yrityskauppa antaa Raksystems Groupille, EcoRealille ja KnowTekille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen entistä vahvempaa osaamista energiaremonttien saralla, kun suunnittelun on mahdollista panostaa yhä enemmän. Olen enemmän kuin iloinen voidessani vahvistaa Green Building Services -liiketoimintojamme ja toivottaa KnowTekin ja sen henkilöstön ja asiakkaat tervetulleeksi Raksystems Groupiin”, iloitsee Raksystems Group CEO Marko Malmivaara.

Lue tiedote kokonaisuudessaan Raksystems Groupin tytäryhtiö EcoRealin kotisivuilta.