Koulutus: Kiinteistöveroselvitys

Tervetuloa mukaan Kiinteistöveroselvitys-koulutukseen! Koulutuksessa pureudutaan kiinteistöverotuksen perusperiaatteisiin ja termeihin ja tavoitteena onkin antaa koulutukseen osallistujalle ymmärrys kiinteistöverotuksesta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi isojen ja pienempien kiinteistösalkkujen kiinteistöverotuksen tärkeät asiat, kuten omistajan velvoitteet ja huomioitava vuosikello/aikataulu kiinteistöveroselvityksen tekemiseksi. Kiinteistöveroselvityksen avulla voi omistaja saada tuntuvia taloudellisia säästöjä!

Koulutuksen pitää Raksystems GBP:n toimitusjohtaja Keijo Leppävuori. Keijo on yksi Green Building Partnersin perustajajäsenistä. Raksystems GBP:n osaaminen kattaa kaikki rakentamisen ympäristöohjauksen elementit hankesuunnittelun tavoitteista käyttö- ja ylläpitovaiheen ympäristöasioiden hallintaan. Lisäksi yrityksellä on vahvat näytöt kiinteistöjen ylläpidon konsultoinnista sekä toimintojen strategisesta suunnittelusta.

Klikkaa video auki ja seuraa alla olevan linkin takana olevaa kirjallista materiaalia samalla niin pysyt hyvin mukana koulutuksessa ja saat itselles myös tärkeät asiat muistiinpanoihin.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä niin tavoitat Keijon osoitteesta keijo.leppavuori@raksystems.fi.

Mukavaa koulutushetkeä!