Lataa itsellesi Raksystemsin Pidä kotisi kunnossa KotiAppin avulla! -opas

Kotisi on usein kallein omaisuutesi, ja jopa 70 prosenttia kotitalouksien varallisuudesta on kiinni asunnoissa. Kodin hyvinvoinnin tärkeys korostuu, ja ennakoivalla kunnossapidolla voit säästää pitkän pennin. KotiApp-sovellus auttaa sinua kotisi sekä vapaa-ajanasuntosi kunnossapidossa ja tekee siitä helppoa, ohjattua ja säännöllistä.

KotiApp on kotimainen ja ilmainen sovellus, joka on luotu vuonna 2017. Sovellus on ladattu kesäkuun 2023 alkuun mennessä jo yli 88 000 kertaa.

Jotta saat parhaan mahdollisen avun sovelluksesta kotisi kunnossapitoon, olemme laatineet kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan. Oppaassa käsitellään muun muassa kodin huoltokirjaa sekä sitä, mitä on ennakoiva kunnossapito tai kodin määräaikaistarkastus ja mitä hyötyä on KotiAppin käytöstä.

KotiApp-sovellus muun muassa muistuttaa kodin huolto- ja kunnossapitotehtävistä, ja sovellukseen voit tallentaa kaikki kotisi tärkeät tiedot ja dokumentit virallisista asiakirjoista maalien värikoodeihin ja tapettien nimiin saakka.

Lataa opas ja ota sitten sovellus käyttöösi!

Lataa Kodin kunnossapidon opas KotiAppin avulla!