Energiamanagerointi

Energiamanagerointi varmistaa kiinteistön energiatehokkuuden, toiminnallisuuden ja sisäolosuhteiden liiton. Palvelu soveltuu yksittäisestä kohteesta aina laajoihin kiinteistösalkkuihin.


Energiamanageroinnilla jatkuvaa energia- ja olosuhdeseurantaa

Energiamanageroinnissa asiantuntija varmistaa kiinteistöjen energiatehokkaan toiminnan niin, että se ei ole ristiriidassa turvallisten ja terveellisten sisäolosuhteiden kanssa. Työssä yhdistetään asiakkaan energiahallintajärjestelmän ja rakennusautomaatiojärjestelmien seurantatietoa asiantuntijatyöhömme automaattista analytiikkaa hyödyntäen.

Palvelumme tukee kiinteistön ylläpidon työtä kohteiden energiatehokkuuden ja sisäilmasto-olosuhteiden seurannassa ja kehittämisessä. Omistaja hyötyy, kun koko kohdekanta on kattavassa ja jatkuvassa vertailukelpoisessa energia- ja olosuhdeseurannassa.


Energiamanagerointipalvelun sisältö

Energiamanagerointi räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan. Palvelu toteutetaan yhteistyössä kiinteistön omistajan ja ylläpidon palvelutuottajien kanssa.

Palveluun voi sisältyä esimerkiksi:

  • energiatavoitteiden asettaminen, seuranta ja raportointi,
  • kiinteistöjen toiminnallisuuden varmentaminen ja sisäilmaolosuhteiden valvonta,
  • energiatehokkuutta tai kiinteistöjen toimintaa edistävien toimenpiteiden esittäminen sekä raportointi ja vaikutusten seuranta.

Energiakulutuksen seurantapalvelu

Liitämme kiinteistöjen automaatiojärjestelmät Susteran valvomoon, josta seuraamme ja analysoimme kiinteistön olosuhteita ja energiankulutusta, reagoimme kulutuspoikkeamiin sekä etsimme ja toteutamme energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä

Varmistamme, että kiinteistön talotekniikkaa käytetään mahdollisimman energiatehokkaasti, ja että käyttäjien olosuhteet ovat suunnitellun mukaiset. Toimimme myös ylläpidon tukena mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Lue myös

Vaikuttavuus on Susteran liiketoiminnan ytimessä.

Susteran liiketoiminnan ydin on luoda vaikuttavuutta

Liiketoimintamme ydin on luoda palveluidemme avulla pysyvää, positiivista muutosta kiinteistöjen ja niiden käyttäjien hyvinvointiin, ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.