Vastuullisuuskoulutukset

Tarvitseeko johtonne tiivistä tietopakettia vastuullisuudesta tai GRI-raportoinnista? Onko henkilöstönne selvillä vastuullisuustyöstänne? Vastuullisuustyön kenttä on kovin laaja ja vaatii kokonaisvaltaista osaamista. Vastuullisuuskoulutusten avulla autamme teitä ymmärtämään mistä on kyse ja miten vastuullisuutta kannattaisi edistää.


Konkreettisia neuvoja vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen

Tarjoamme käytännönläheisiä ja toiminnallisia koulutuksia vastuullisesta liiketoiminnasta, vastuullisuusraportoinnista ja hiilijalanjäljen pienentämisestä johdolle, eri henkilöstöryhmille tai koko henkilöstölle.

Koulutukset ovat helposti ymmärrettäviä, ja ne antavat konkreettisia työkaluja toiminnan kehittämiseen. Käymme luennoimassa aiheesta myös ammattikorkeakouluissa tuleville kestävän kehityksen ammattilaisille.


Esimerkkejä vastuullisuuskoulutuksista

Alla muutamia esimerkkejä valmiista koulutuspaketeistamme, joille on tällä hetkellä kova kysyntä. Näiden lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia asiakastarpeita kuunnellen. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, minkälainen koulutuspaketti sopisi juuri teille!

  • EU-taksonomia: osallistujat ymmärtävät, mitä EU-taksonomia on, mikä sen tavoite on ja miten se tulee vaikuttamaan yrityksen toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Osallistujat saavat selkeän ohjeistuksen EU-taksonomian vaatimusten käsittelyyn yrityksissä.
  • GRI ja ESRS: osallistujat ymmärtävät, mitä ovat GRI ja ESRS sekä miten ne ohjaavat
  • Hankintaketjun vastuullisuus: osallistujat ymmärtävät hankintaketjun kokonaiskuvan sekä sen, miten vastuullisuusvaatimukset tulevat vaikuttamaan yrityksen hankintaketjuun. Osallistujat oppivat tarkastelemaan oman yrityksen hankintaketjua ja sitä kautta valmistautumaan tuleviin vaatimuksiin.
  • CSRD: osallistujat ymmärtävät yritysvastuun avainkäsitteet ja vaatimukset sekä sen merkityksen ja mahdollisuudet oman yrityksen liiketoimintaan.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.