Energiaremontti

Tarjoamme kaikki onnistuneen energiaremontin asiantuntijatehtävät investointitukien hakemisesta takuuajan toimintoihin asti.


Energiaremontin hyödyt

Kiinteistön taloteknisten järjestelmien modernisoinnille, energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden parantamiselle on monta nimeä. Me kutsumme niitä energiaremonteiksi.

Energiaremontin lopputuloksena kiinteistö kuluttaa vähemmän energiaa ja on ympäristöystävällisempi. Lisäksi kiinteistön sisäolosuhteet paranevat ja käyttökulut laskevat.


Energiaremontit avaimet käteen -periaatteella

Palvelumme kattaa kaikki energiaremontin asiantuntijapalvelut hankkeen alusta loppuun asti. Tyytyväisiin asiakkaisiimme lukeutuu niin taloyhtiöitä kuin liiketilojen tai julkisten rakennusten omistajia ja käyttäjiä.

Esiselvitysvaiheessa kartoitamme kiinteistön nykytilan ja annamme parannusehdotuksia kustannusarvioineen. Lisäksi vastaamme mahdollisten investointitukien hakemisesta ja hankkeen valmistelusta.

Myöhemmin varmistamme, että esiselvitystyössä tunnistetut hyödyt saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle helppoa. Vastaamme hankkeen projektinjohdosta, teknisestä suunnittelusta (LVISA), valvonnasta ja järjestelmän toimintakokeista. Vastaamme lisäksi mahdollisten jälkitöiden ja takuuasioiden hoitamisesta. Monipuolinen ja laadukas yhteistyöverkostomme takaa myös oikean toteuttajan valinnan.

Energiaremontin laajuudesta ja asiakkaan toiveista riippuen remontti voidaan toteuttaa kokonaisurakkana, KVR-urakkana, projektinjohtourakkana tai kiinteähintaisena urakkana. Huolehdimme tilaajan velvoitteista, muun muassa ilmoitusmenettelyjen hoitamisesta.


Kiinteistön käyttäjien huomioiminen on tärkeä osa energiaremonttiamme

Tiloja käyttäjien tiedottaminen on oleellinen osa toimenkuvaamme ja pyrimmekin toteuttamaan kaikki energiaremontin toimenpiteet käyttäjiä kunnioittaen. Energiaremontti onkin usein toteutettavissa lähes asiakkaiden huomaamatta. Laaja kokemuksemme monipuolisten kiinteistönomistajien ja -käyttäjien kanssa takaa onnistuneen lopputuloksen viestintää myöden.

Energiaremontti meidän toteuttamanamme on tehokas ja vastuullinen projekti, jonka hyödyistä nauttii pitkään niin ympäristö ja kiinteistön käyttäjät.


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.