Modernien uudiskohteiden rakenne- ja elementtisuunnittelua Klaukkalassa

Nurmijärven Klaukkalan keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsee uusi asuinalue Viirinlaakso. Alue pursuaa moderneja uudiskohteita, joita uudiskerrostalot Asunto Oy Nurmijärven Leinikki ja Unikko edustavat parhaimmillaan. Raksystems (nykyinen Sustera) vastasi näiden kahden YIT:n kohteen elementti- ja rakennesuunnittelusta vuosien 2018-2020 aikana.

Suunnittelu sujui hyvin ja aikataulussa

Asunto Oy Nurmijärven Leinikki ja Unikko ovat kuusikerroksisia, yksiportaisia hissillisiä kerrostaloja. Ne sijaitsevat samalla kadulla, mutta niiden välissä on kaksi tonttia. Leinikissä on 42 asuinhuoneistoa ja Unikossa 30. Leinikissä on myös parkkihalli, jossa on 14 autohallipaikkaa.

Leinikin suunnittelu aloitettiin vuoden 2018 helmikuussa. Unikon suunnittelu aloitettiin vuoden 2019 tammikuussa. Sekä Unikko että Leinikki tehtiin tietomallintamalla.

Leinikin rakennustyö aloitettiin vuoden 2019 tammikuussa ja Unikon joulukuussa. Leinikin uudet asukkaat pääsivät muuttamaan asuntoihin vuoden 2020 elokuussa, Unikon joulukuussa.

”Hankkeet sujuivat hyvin. Suunnittelutyöt valmistuivat aikataulussa ja asukkaat pääsivät muuttamaan koteihin ajallaan”, kertoo suunnitteluosaston osastopäällikkömme Riku Aaltonen.

Liittyvät palvelut

Rakenne- ja elementtisuunnittelu


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.