Yritykset / Uudis- ja korjausrakentaminen / Suunnittelu / Rakenne- ja elementtisuunnittelu

Rakenne- ja elementtisuunnittelu

Ammattitaitoinen rakennesuunnittelu takaa kiinteistölle pitkän käyttöiän turvallisuudessa ja terveellisyydessä tinkimättä.


Rakennesuunnittelua vankalla ammattitaidolla

Huolellisesti laaditut rakennesuunnitelmat ovat toimivan, turvallisen ja terveellisen kiinteistön lähtökohta, joten siihen panostaminen kannattaa.

Susteran rakennesuunnittelijat omaavat kymmenien vuosien kokemuksen eri aikakausien kiinteistöjen suunnittelusta. He tuntevat erilaiset rakennustyypit ja -materiaalit sekä olosuhteiden rakenteille asettamat vaatimukset.

Palvelemme sekä uudis- että peruskorjauskohteissa. Laajaan kohdekirjoomme lukeutuu asuinkiinteistöjä, mutta myös päiväkoti-, koulu-, toimisto- ja liikerakennuksia.


Modernit suunnitteluohjelmistot uudiskohteiden rakennesuunnittelun tukena

Laadimme lähes kaikista kohteista tietomallin (BIM, Building Information Model). Hallitsemme myös nykyaikaiset rakenteiden laskentaan ja mitoitukseen tarkoitetut ohjelmistot.

Suunnittelemme vastuullisia rakenneratkaisuja hiilijalanjälki, energiatehokkuus, sisäolosuhteet ja elinkaarikustannukset silmällä pitäen.

Usein kysytyt kysymykset

Rakennesuunnittelijan tehtävänä on suunnitella kiinteistön rakenteet ja rakenneyksityiskohdat yhteistyössä arkkitehdin kanssa. Hänen suunnittelutyötään taloyhtiön korjaushankkeessa ei voi tarpeeksi korostaa, sillä hän varmistaa, että kiinteistö on pitkäikäinen, turvallinen ja kestävä rakennusteknisesti.

Rakennesuunnittelija suunnittelee esimerkiksi rakennuksen:

  • kantavat ja tulipaloa osastoivat rakenteet,
  • lämpö-, ääni- ja vedeneristeet sekä
  • rakenteiden liittymät ja yksityiskohdat.

Hyvällä rakennesuunnittelulla vältetään vääristä ratkaisuista aiheutuvat riskit ja pidennetään rakennuksen elinkaarta sekä luodaan säästöjä koko rakennuksen käytön ajalle.

Asiantuntijamme hallitsevat taloyhtiöiden julkisivu- ja linjasaneerauksien kaltaiset isommat korjaushankkeet, mutta myös pienemmät saneeraukset.

Tarjoamme eri aikakausien rakennuksien suunnitteluun erikoistuneet tekijät kaikista suunnittelun sektoreista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pääkaupunkiseutu

Muu Suomi


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.