KotiApp-sovellus on päivittynyt!

KotiApp on Raksystemsin suunnittelema ja toteuttama maksuton mobiilisovellus, joka kannustaa ihmisiä kotien säännölliseen kunnossapitoon ja omasta kodista huolehtimiseen. Jo alun perin sovellusta kehittäessä oli tavoitteena saada KotiAppistä kaikkia palveleva ja innostava palvelu, joka tukee kodin huoltotöitä. Nyt KotiApp on päivittynyt uuteen ulkoasuun, jotta sovelluksen käyttö olisi mukavampaa ja vaivattomampaa käyttäjälle. Saat uudet ominaisuudet käyttöösi päivittämällä sovelluksesi.

KotiApp muistaa puolestasi

Kukapa ei haluaisi elää terveellisessä ja turvallisessa kodissa. Valitettavan usein kodin terveellisyydestä kuitenkin tingitään. Koti ja sen rakenteet eivät ole ikuisia, vaan ne kaipaavat säännöllistä huoltoa, kunnossapitoa sekä uusimista.

Asiakkailla ei välttämättä ole tarpeeksi tietoa ja osaamista siitä mitä kodille kuuluu tai kannattaa tehdä. KotiApp-sovelluksella halutaan lisätä ymmärrystä kodin kunnosta kuluttajien kesken ja auttaa jokapäiväisessä arjessa kotitalouksia. Joskus kodin kunnossapito ja sen säännöllisyys saattaa olla myös ihan ajasta kiinni ja tuntuu siltä, että kiireisessä arjessa aikaa ei riitä tarpeeksi kaikille huoltotöille. KotiApp hoitaa metatyön ja muistamisen puolestasi, jotta kaikkea mahdollista tietoa ei tarvitse pitää takaraivossa koko ajan kummittelemassa ja muistuttelemassa.

Sovellus auttaa kodin säännöllisessä kunnossapidossa

Sovelluksen avulla kodin huoltaminen on helppoa, ohjattua ja säännöllistä. Tietoa kodista kertyy koko ajan ja huoltotoimenpiteet ovat säännöllisiä, eikä kodeista välitetä ainoastaan myynnin yhteydessä tai mahdollisten ongelmien ilmetessä.  Kun kaikki tieto on samassa paikassa, kodin kunnossapito ja myös sen myynti helpottuu. Pientalojen huoltokirja on pakollista kaikille uudisrakennuksille vuodesta 2000 lähtien ja KotiApp toimiikin kätevästi kodin älykkäänä ja sähköisenä huoltokirjana.

KotiApp-mobiilisovelluksen avulla:

Latauksia on kertynyt tähän mennessä nyt jo 87 549 kappaletta.

Lue, miten KotiApp sai alun perin alkunsa!