1970-luvun kerrostaloyhtiön linjasaneeraushankkeen projektinjohto, suunnittelu ja valvonta

Moni 1970-luvulla rakennetuista kerrostaloyhtiöistä ryhtyy putkiremonttiin lähivuosina, sillä putkien käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Niin myös Vantaan Tikkurilassa sijaitseva taloyhtiö Asunto Oy Neilikkaketo. Vuonna 1970 valmistuneen kerrostaloyhtiön linjasaneeraushanke toteutettiin vuosien 2017-2020 välisenä aikana. Toteutimme saneerauksen projektinjohdon, suunnittelun ja valvonnan.

Linjasaneeraushankkeen sisältö ja toteutus

Asunto Oy Neilikkakedon linjasaneeraus toteutetaan perinteisellä mallilla eli taloyhtiön käyttövesi- ja viemäriputkien uusimisen lisäksi saneerauksessa uusitaan myös märkätilojen pinnat ja vedeneristeet. Taloyhtiö päätti myös nykyaikaistaa sähkönjakeluverkkoa ja uusia saunaosaston remontin yhteydessä.

Raksystems (nykyinen Sustera) oli hankkeessa mukana aivan sen alkumetreiltä loppuun asti. Saneeraushanke aloitettiin vuonna 2017 projektipäällikön tehtävällä, jonka jälkeen asiantuntijamme tekivät myös saneerauksen hanke- ja korjaussuunnittelun.

Korjausurakka aloitettiin vuoden 2020 alussa ja vastaanotto oli saman vuoden lokakuussa. Asiantuntijamme toimivat valvojana koko urakan ajan.

”Yhteistyö meidän, isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen ja urakoitsijan kanssa sujui hyvin. Urakan aikanakin työmaakokouksissa oli rento tunnelma ja urakka eteni suunnitellun mukaisesti”, tiivistää hankkeessa projektinjohtajana toiminut osastopäällikkömme Pasi Kupiainen.

Projektipäällikön toiminta sai asiakkaalta arvosanaksi kiitettävän

Projektipäälliköksi valikoiduimme pääosin isännöitsijän suosituksen myötä.

”Olin tehnyt yhteistyötä projektipäällikkö Pasi Kupiaisen kanssa parissa muussa vastaavassa hankkeessa aiemmin. Hankkeet ovat sujuneet erittäin hyvin ja Pasin toiminta projektipäällikkönä on ollut kiitettävää. Hän on täsmällinen ja selvittää ripeästi eteen tulevia ongelmia hankeorganisaation vetäjänä”, kertoo Asunto Oy Neilikkakedon isännöitsijä Ossi Airola Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy:sta.


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.