Kampin Keskus Oy – Tekninen manageeraus

Susteran ja Kampin Keskus Oy:n yhteistyö alkoi keväällä 2022, kun sopimus koko Kampin Keskus Oy:n hallinnointiyhtiön teknisestä manageerauksesta solmittiin. Sopimus käsittää yhteensä 135 976 bruttoneliötä.

Susteran kokenut tekninen manageri hoitaa kiinteistöpäällikön tehtäviä asiakkuudessa sopimuksen mukaisesti. Sopimus sisältää kaikkien Kampin Keskukseen kuuluvien osa-alueiden rakennusautomaatioasiat ja turvapalvelut, johon kuuluu muun muassa avainhallinta, rikosilmoitinlaitteet ja kameravalvonta sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden esimerkiksi kiinteistöhuollon, hissihuoltojen ja ulkoalueiden, valvontaa. Susteran managerin tontille kuuluu myös kaikkia osapuolia palvelevat PTS-suunnitelmat sekä energiankulutuksen laskeminen ja jakaminen.

Yhteistyö laajennettiin asiakkaan kanssa uudella rakennusautomaatiojärjestelmien saneerauksen rakennuttamisen ja valvonnan sopimuksella alkuvuodesta 2023. Rakennusautomaatioprojekti on laajuudeltaan huomattavan suuri sisältäen erilaisia kiinteistötyyppejä toimistosta kauppoihin sekä asuntoihin. Myös pienempiä lisäprojekteja, kuten olosuhdemittauksia sekä energiatukien hakemisia, asiakas on päässyt hyödyntämään Susteran palveluvalikoimasta.

Liittyvät palvelut

Tekninen manageeraus


Lue myös:

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.