Tekninen manageeraus

Kiinteistöjen tekninen manageeraus on kiinteistöjen päivittäisen ylläpidon ja rakennuttamisen johtamista. Asiakaslähtöisesti suunniteltuna ja räätälöitynä se on tehokas ja luotettava tapa hallita kiinteistöomaisuutta.


Tekninen manageeraus pähkinänkuoressa

Tekninen manageri varmistaa, että kiinteistö toimii tarkoituksenmukaisesti ja että kiinteistönhoito ja päivittäinen ylläpito ovat asianmukaista ja laadukasta.

Manageri kehittää kiinteistöjen toimintaa jatkuvasti. Hän budjetoi tarvittavat PTS-korjaukset sekä suunnittelee, toteuttaa ja valvoo pienemmät projektit. Lisäksi manageri selvittää vika- ja vahinkotapaukset, seuraa sisäilmaolosuhteita ja energiankäyttöä sekä toimii yhteistyössä asiakkaan nimetyn yhteyshenkilön kanssa.

Manageri toimii linkkinä myös rakennuttamishankkeissa ottaen huomioon vuokralaisten, omistajan ja projektiryhmän odotukset ja tarpeet. Hän varmistaa kiinteistön normaalin käytön hankkeiden aikana.

Teknisen manageerauksesta lisäksi tarjoamme energiamanageerausta, jolla tähdätään entistä energiatehokkaampaan kiinteistön käyttöön.


Teknistä manageerausta vankalla kokemuksella

Susteralla työskentelee yli 15 teknistä manageria.

Asiantuntijoillamme on teknisessä manageerauksen piirissä tällä hetkellä yhteensä 200 kiinteistöä. Hoidettavat kiinteistöt ovat niin toimisto-, logistiikka-, kauppa-, kauppakeskus-, teollisuus- kuin asuinkiinteistöjä ja kohteet sijaitsevat Helsingin lisäksi Tampereella, Turussa ja Oulussa. Suurimpia asiakkaitamme ovat muun muassa JTK, Sagax ja Aktia.


Teknisen manageerauksen hyödyt

Asiakkaan oma henkilöstö voi keskittyä ydinosaamiseen, kuten vuokralaissuhteiden hoitoon ja vuokraukseen.

Kiinteistöjen ylläpidosta tulee kustannus- ja energiatehokasta, jolloin kiinteistöjen olosuhteet paranevat, vuokralaistyytyväisyys nousee ja arvo nousee.

Palveluntuottajien kilpailutus varmistaa, että asiakkaan kanssa yhdessä määritelty ylläpidon laatu- ja hintataso täyttyvät.

Suunnitelmallinen ylläpito parantaa tilankäyttäjien viihtyvyyttä ja pysyvyyttä sekä varmistaa tarkoituksenmukaisen käytön.


Lue myös

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.