Onvest Oy – Tekninen manageeraus

EcoReal ja Onvest solmivat loppuvuonna 2020 sopimuksen kiinteistöjen teknisestä manageerauksesta. Tarkoituksena on nostaa kyseisten kiinteistöjen teknisen ylläpidon tasoa. Sopimuskokonaisuus käsittää 5 kiinteistöä ja noin 35 000 m2 tiloja pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

”EcoRealin tarjoama teknisen manageerauksen palvelu on suunnitelmallisesti ja laadukkaasti johdettua. Palvelu on joustanut muuttuvien tarpeidemme mukaan. Yhteistyö EcoRealin teknisen managerin kanssa on ollut kaikin puolin erittäin sujuvaa”, kiittää Onvestin kiinteistöjohtaja Hanna Ekdahl.

”Olemme toteuttaneet Onvestin kanssa useita yhteisiä hankkeita ja tekninen managerointi on luonnollinen jatkumo yhteistyölle. Haluamme palvella asiakkaitamme tarjoamalla laadukasta teknistä manageerausta ja tukea palvelun avulla heidän tavoitteitaan kiinteistön ylläpidon osalta. lisää EcoRealin Jukka Holopainen .

 

Lisätietoja:

Onvest-konserni, kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl, p. 020 111 5103

EcoReal Oy, johtaja, ylläpitopito Jukka Holopainen, p. 041 5015183

Onvest on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on luoda vakaata tuottoa hallitulla riskillä. Onvestin liiketoiminta koostuu kolmesta osa-alueesta: teräspalveluliiketoiminnasta, teollisista omistuksista sekä kiinteistöliiketoiminnasta. www.onvest.fi

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta. www.ecoreal.fi