Sanoma Manu Oy – Tekninen manageeraus

Sustera ja Sanoma Manu Oy solmivat uuden sopimuksen tuotantorakennuksen teknisestä manageerauksesta keväällä 2023. Sopimus sisältää vuonna 2013 valmistuneen, Pohjoismaiden moderneimman sanomalehtipainon tuotantorakennuksen Tampereella. Kohde on pinta-alaltaan noin 15 000 m2.

Sopimuksen tarkoituksena on tukea sanomalehtipainon toimivuutta ammattitaitoisen teknisen managerin avulla. Tuotantolaitoskiinteistössä korostuu erityisesti kiinteistön yleistekniikan toimivuus ja kohteen häiriötön käyttö. Susteran osaava tekninen manageri toimii tärkeässä roolissa kiinteistön asioiden ja tarpeiden sekä tuotantolaitoksen henkilökunnan ja ylläpidosta vastaavien välillä. Kiinteistön päivittäisen ylläpidon johtamisella varmistetaan kohteen teknisen ja taloudellisen arvon säilyminen ja kehittyminen kiinteistön käyttäjien turvalliset olosuhteet huomioon ottaen.

”Yhteistyö Sanoma Manun kanssa on alkanut ja sujunut erittäin hyvin. Tekninen managerimme on saanut paljon hyvää palautetta tekemisestään, mikä on aina mukava kuulla. Tästä on hyvä jatkaa ja mahdollisesti syventää yhteistä tekemistä tulevaisuudessa”, kertoo Susteran asiakkuuspäällikkö Timo Sivén.

”Ylläpidon johtaminen ja kiinteistön sujuva ja häiriötön käyttö ovat erityisen tärkeitä tuotantolaitoksen kaltaisessa kohteessa, missä on huomioitava tuotanto- ja kiinteistöprosessien rajapinta. Olemme oikein tyytyväisiä EcoRealin laadukkaaseen managerointiin. Kiinteistömme on hyvissä käsissä”, kiittelee Real Estate Manager Jarmo Viitanen Sanoman kiinteistöyksiköstä.

Liittyvät palvelut

Tekninen manageeraus


Lue myös:

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.