SBB – tekninen manageeraus

Gasti Management Oy:n sekä Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n (SBB) yhteistyö alkoi vuoden 2018 syksyllä, jolloin managerimme haltuun tuli alkuun yksi SBB:n omistama kiinteistö.

Myöhemmin kumppanuus on laajentunut useisiin kohteisiin ympäri Suomea. Vuoden 2022 kesällä teknisen manageerauksen kohteita oli jo 26, kattaen jopa 247 331 m2. Kiinteistöjä on pääkaupunkiseudun lisäksi muutama Tampereella, Turussa sekä Oulussa. Kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Tampereen Mediapolis sekä Oulussa sijaitseva Medipolis-kiinteistö. Kiinteistöjä hoitaa nyt kolme teknisen manageerauksen ammattilaista. Edellä mainittujen kohteiden PTS-työt sekä energiahallinta ovat heidän hoidossaan muun kiinteistöjohtamisen lisäksi. Tulevaisuuden toiveissa SBB:llä on jatkaa välitöntä ja sujuvaa yhteistyötä Gasti Managementin kanssa, sekä mahdollisesti hyödyntää EcoRealin mukaan tuomaa, laajempaa palvelutarjontaa.

”Gasti Management Oy:n teknisten managereiden ansiosta kiinteistöjemme ylläpito on hyvällä tasolla. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja tekeminen laadukasta. Voimme luottaa nyt ja tulevaisuudessa EcoRealin ammattitaitoon.” kertoo kiinteistöjohtaja Mikko Heiska, SBB:ltä.

”SBB:n kanssa yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Tarjoamme mielellämme kohteiden ammattitaitoista johtamista ja kehittämistä asiakkaillemme. Olemme kiitollisia SBB:n luottamuksesta usean kohteen manageroinnissa. Jatkamme innolla yhteistyön syventämistä tästä eteenpäin.” kommentoi Timo Siven, asiakkuuspäällikkö, EcoReal Oy.

SBB on vuonna 2016 perustettu yhteiskunnallisiin kiinteistöihin keskittyvä pohjoismainen kiinteistöyhtiö. Yhtiöstä on kasvanut Pohjoismaiden suurin yhteiskuntakiinteistöjen omistaja, jonka kiinteistöomistusten arvo oli noin 15 miljardia euroa vuoden 2022 alussa. SBB on Pohjoismaiden julkisen sektorin pitkäaikainen kumppani. www.sbbnorden.fi

Gasti Management Oy on osa Ecorealia, kun Ecoreal Oy osti Gasti Management Oy:n koko osakekannan 31.5.2022. EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Teemme asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Tavoitteemme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani. Toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. www.ecoreal.fi