Märkätilaopas

Märkätilaopas sisältää muun muassa tietoa ja vinkkejä märkätilojen huoltoon ja uusimiseen liittyen, kylpyhuoneen materiaalien käyttöiät sekä tietoa kosteuskartoituksesta.

Lataa Suteran maksuton märkätilaopas.

Kotisi on usein kallein omaisuutesi ja jopa 70 % kotitalouksien varallisuudesta on kiinni asunnoissa. Kodin hyvinvoinnin kannalta on tärkeää ymmärtää kotisi märkätiloja ja niiden mahdollisia riskejä, sillä märkätilat ovat yleensä kovassa käytössä. Kosteus voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa mittavat vahingot ja suuret remontit.

Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu tilan käyttötarkoituksen vuoksi vedelle alttiiksi ja jonka seinäpinnoille voi roiskua tai tiivistyä vettä, esimerkiksi kylpyhuone, suihkuhuone tai sauna. Susteran viime vuosina tarkastamissa asuntokaupan kuntotarkastuskohteissa on havaittu, että 32 % omakotitalojen kylpyhuoneista vaatii uusimista eli ne ovat tulleet teknisen käyttöikänsä päähän.

Jotta saat parhaan mahdollisen avun liittyen kotisi mahdollisiin kodin märkätilojen ongelmiin, olemme laatineet kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan.

Liittyvät palvelut

Kosteuskartoitus

Ladattavat materiaalit

Opas on PDF-muodossa ja maksuton.


Lue myös:

Ota yhteyttä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.