Mukulakuja 3 – Energiakatselmus

OP Systemin omistamaan Mukulakuja 3 kiinteistöön laadittiin EcoRealin Energiapalvelut-tiimin toimesta energiakatselmus syksyllä 2021. Tavoitteena oli saada selville kiinteistön kokonaiskulutuksen säästöpotentiaali ja mahdollisesti toteuttaa ehdotuksen mukaiset toimenpiteet.

Energiansäästöpotentiaalia löydettiin huomattavasti. Lisäksi rikkoutuneen vedenjäähdytyskoneen uusiminen saatiin ratkaistua ilmavesilämpöpumpulla, jonka avulla saatiin vähennettyä kiinteistön öljyn kulutusta. Energiakatselmuksen ratkaisuja hiottiin katselmuksen valmistumisen jälkeen sellaisiksi, että ne vastasivat mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita. Ehdotuksen pohjalta kohteessa lähti liikkeelle energiaremontti.

”OP Systemin kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja mukavaa. Asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun etsiminen on ollut joustavaa. Lisäksi olemme projektin aikana päässeet tutustumaan heidän organisaatioonsa laajemminkin, mikä on aina mielekästä. Asiakasorganisaation tunteminen mahdollistaa heidän palvelemisensa jatkossa paremmin”, EcoRealin energiakatselmustiimistä kerrotaan.

”Keskusteluyhteys on pelannut hyvin ja kohteeseen on onnistuttu löytämään ratkaisut, mitkä vastasivat tarpeitamme”, kertoo Joakim Monto OP Systemiltä.